Sade Adu vraća se na glazbenu scenu prekrasnom pjesmom “Flower of the Universe”

Sade Adu, britanska glazbena diva vraća se na glazbenu scenu nakon osam godina diskografske pauze.

Glazbenica koja je hitovima “Smooth Operator” i “Your Love Is King” opčinila publiku još prije trideset godina, a u posljednjih 20 godina tek je jednom bila na turneji. Njezino posljednje studijsko izdanje “Soldier Of Love” snimljeno je 2010. godine.

Legendarna glazbenica novi glazbeni moment odlučila je podijeliti u sklopu promocije Disneyjeve filmske adaptacije “A Wrinkle in Time”, snimljenom prema romanu američke spisateljice Madeleine L’Engle iz 1962. Film redateljice Ave DuVernay izlazi ovaj petak pa su tako dvije verzije nove pjesme Sade, “Flower of the Universe”, snimljene za soundtrack filma našle svoj put online. Remiksanu verziju pjesme predstavio je američki hip hop i R&B producent NO I.D. na svom Sound Cloud profilu.

Rediteljica filma Ava DuVernay ispričala je kako je Sade bez previše razmišljanja pristala na suradnju:

“Nikad nisam mislila da će pristati na suradnju, ali ipak sam je pitala. Bila je veoma draga i darežljiva, prava božica. Zajedno smo započele putovanje koje nikada neću zaboraviti”, napisala je DuVernay na Twitteru.

Na soundtracku filma će se naći i glazba s potpisom Sie, Kehlani, Demi Lovato i DJ Khaleda, a dostupan će biti 9. ožujka, kada je zakazana i premijera filma.