SAGE predstavljaju prvi album u zagrebačkoj TVORNICI

sageNovi hrvatski metal band SAGE sa svojim prvim albumom „Anno Domini 1573“ predstavlja se u Tvornici kulture velikim koncertom u subotu 10.12.

Zagrebačka šestorka bazira svoj zvuk na power metalu sa sjajnim vokalnim dionicama, a njihove pjesme na engleskom jeziku već su dospjele do mnogobrojnih fanova širom svijeta putem sjajnih video spotova. Glazbeno zanimljivi, svirački izuzetno sposobni uz konceptualni album „Anno domini 1573“ koji govori o Seljačkoj buni na ovim prostorima zasigurno su nešto novo i zanimljivo na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Njihovu kvalitetu je prepoznao i Casey Grillo bubnjar i producent poznatog američkog metal banda Kamelot, pa je tako producirao prvijenac banda SAGE, a i zasvirao na jednoj pjesmi!

Još jedna zanimljivost vezana uz SAGE je da članovi banda stižu iz raznih generacija, pa tako bubnjar Vlad ima samo 15 godina, a gitarist Enio, kojeg se sjećamo iz banda Legija, 52!

Ulaz na veliki promotivni koncert je besplatan, a ulaznice čiji broj je ograničen, biti će dostupne preko Sage facebook stranice, dovoljno je javiti se putem inboxa benda te podijeliti jedan od spotova. Koncert je humanitarnog karaktera s tim da će posjetioci moći donirati novčana sredstva za potrebite obitelji. 

Kao podrška svirat će hard rock band Bad Mushrooms iz Zagreba.