Sajsi MC – “Kod tvoje devojke”

Jedna od najpoznatijih regionalnih reperica, Sajsi MC, nakon nedavno objavljenog albuma “Rad, rad i samo bleja” koji je objavila za izdavačku kuću Lampshade Media, predstavila je novi spot i pjesmu u suradnji sa producentom L-Freejem.

Spot za pjesmu “Kod tvoje devojke”, kako izjavljuje sama Sajsi MC, simbolizira strast koja se dogodila između jedne nježne djevojke i druge koja ju je odlučila osvojiti usprkos tome što je ta ljubav zabranjena. Nije prvi put da se reperica dotakla teme istopolne ljubavi, ali prvi put joj pristupa na emotivan način. Na spomenutoj pjesmi vokalno joj se pridružila i njezina sestra Tijana.

Minimalistički video je zapravo situacija ispred filmskog platna, sa fokusom na dvije zaljubljene djevojke, koja prati razvoj njihove ljubavne priče i igru osvajanja – kontrast između crnog i bijelog koji zapravo čini njihovu uzajamnu kompletnost kao jedinu bitnu odrednicu u ljubavi. Spot potpisuju Maja i Konstantin Krbačevć, uz umjetničku vodilju Dragana Vurdelje.

Sajsi MC je na sceni prisutna već desetak godina, a prve diskografske korake napravila je 2009. u bendu Sajsi nakon čijeg raspada nastavlja solo karijeru. Do danas je objavila nekoliko zapaženih izdanja u kojima se ističu poseban flow i lirika, a upisala je i nekoliko suradnji od kojih se posebno ističu one s Krankšvesterima.Ovaj petak, 26. siječnja, Sajsi MC nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture u sklopu najvećeg regionalnog hip-hop festivala Drito iz Tvornice.