Sale & Friends na koncertu u Hard Placeu snimaju live album!

sale-m“Odluka je pala! Povratnički koncert ostat će zabilježen u obliku Live Albuma! Kada je ovakva ekipa uz mene na stageu to jednostavno mora ostati zabilježeno” govori o svojoj odluci Sale, i nastavlja “Iako jako volim studijski rad zbog mogućnosti kreacije koju pruža studio, live zvuk je ipak ono nešto posebno. Pjesme koje na albumu ostaju u okvirima aranžmana i zvuka u live izvedbi mogu zvučati sasvim drugačije. A sa ovom ekipom… to će biti prava rokačina! Live @ Hard Place!”

Poznata je i lista gostiju koji su, do sada potvrdili nastup na povratničkom koncertu Saše Novaka Radulovića najavljenom za četvrtak 31.ožujka u zagrebačkom klubu Hard Place. Uz legendarnu novovalnu ritam sekciju, Ivan Piko Stančić & Marino Pelajić a.k.a. Udo Barakudo, klavijaturistu Tonija Markulina i Saletovu kćer Filiu, nastupit će Robert Mareković, Davor Viduka (K3P) i Alen Jovanović (Goblini).

Uz najavu snimanja live albuma, od Saleta nam stiže i novi singl. Radi se o pjesmi “Cold“, koju ćemo uživo moći čuti u Hard Placeu, a koja je objavljena na EP-u “Once Upon a Time” iz 2011. godine.

“Cold” je jedna od pjesama koja mi puno znaci. Siguran sam da će emocije iz te pjesme dobiti na težini kroz live izvedbu na koncertu u Hard Placeu.” objašnjava Sale.

Pjesmu možete poslušati na linku https://www.youtube.com/watch?v=EcVkHB5vmo4.

31.ožujka u zagrebačkom Hard Placeu očekuje Vas prava rock fešta koja se ne propušta! Više informacija slijedi!

Sale with: Ivan Piko Stančić, Marino Pelajić aka Udo Barakudo, Toni Markulin & Filia feat: Robert Mareković, Davor Viduka (K3P) & Alen Jovanović (Goblini)!!!!

Posted by MIXER.HR on Monday, March 7, 2016