Sale predstavlja “Gubim te”, prvi singl sa povratničkog albuma

sale-press#02

Saša Novak Radulović, nekadašnji gitarista Psihomodo Popa, povratak na scenu obilježava retrospektivnim albumom, sa kojega predstavlja prvi singl.

“Pjesma “Gubim te” prvi je puta odsvirana davne 1981. godine na Vagi, karlovačkoj gitarijadi, ali kao instrumental pod nazivom “Vizija”. Tek kasnije je dobila tekst i današnje ime. Pobjedom na gitarijadi bend osvaja snimanje u studiju Radio Karlovca pod vodstvom ton majstora Ivice Sertića. Upravo je ova pjesma, kao jedna od najuspješijih sa te snimke, zbog prepoznatljivog riffa na gitari i pjevne melodije postala zaštitni znak benda Nužni izlaz. Jednostavno sam je morao snimiti ponovo!” o svom prvom singlu nakon 35 godina govori Saša Novak Radulović, koji je upravo sa Nužnim izlazom započeo svoju glazbenu karijeru.

Singl je to kojim popularni Sale najavljuje povratak na scenu. Pjesma će se naći na njegovom povratničkom albumu, jednostavnog naziva “MinimalKA(rlovac)”, svojevrsnoj retrospektivi njegove bogate karijere.

Neposredno prije objave singla, na jednom od najpoznatijih regionalnih blogova – “Stražarni Lopov”, objavljen je intervju sa Saletom, u okviru kojega možete poslušati i kompletne demo snimke Nužnog izlaza. http://strazarni-lopov.blogspot.hr/2016/02/sasa-novak-radulovic-intervju-2016.html

Gubim te coverKao što je već ranije najavljeno za koncertno predstavljanje albuma izabran je termin krajem ožujka. Potvrda lokacije stiže za koji dan kada će biti poznati i glazbenici okupljeni oko imena “Sale & Friends”.

“U meni još uvijek ima energije za solidnu porciju žestokog rock’nrolla, sa jakom gitarom, kao u dobra stara vremena!” poručuje Sale.