Sale se vraća u grad!

sale-press#01Saša Novak Radulović, nekadašnji gitarista legendarnih Psihomodo Pop vraća se na scenu!

“Ovih dana navršava se 35 godina mog prvog nastupa i 30 od moga dolaska u Psihomodo Pop, a nekako se i datum mog zadnjeg nastupa, sa Virusima nedugo nakon odlaska iz Psihomoda, uklapa u sve ove godišnjice. Posljednjih desetak godina života u Njemačkoj, osim bavljenja web designom i programiranjem, posvetio sam opremanju svog privatnog studija. Ovdje sam registrirani kompozitor i vlasnik etikete OHHO Records…. A gdje je studio tu je i svirka, nemam mira…U meni još uvijek ima energije za solidnu porciju žestokog rock’nrolla, sa jakom gitarom, kao u dobra stara vremena!”. kaže nam Saša Novak Radulović – Sale, nekadašnji gitarista Psihomodo Popa.

Ako bi ga željeli predstaviti u kratkim crtama mogli bi ovako: “Svirao je u sastavima Nužni izlaz, Virusi, Novak & Kopola, Drago Mlinarec & Le Cinema, La Video. Producirao je bendove Greaseballs i Fantomi. Čuje se i na pločama Ivana Stančića i Dina Dvornika. Karijeru je započeo u karlovačkom punk-rock sastavu “Nužni izlaz“, a prelaskom u Psihomodo Pop ostvaruje svoja najveća izvođačka postignuća, kako specifičnim scenskim nastupom tako i producentskom aktivnošću.”

Sale je 2016.godinu izabrao za povratak na hrvatsku scenu. Retrospektivu svoje karijere predstavit će albumom “MinimalKA(rlovac)“. Prvi singl koji ćemo imati prilike čuti, koji otvara album je pjesma “Gubim te“. Pjesma je to njegovog prvog benda, “Nužni izlaz“, koja je po prvi puta odsvirana uživo, prije 35.godina, na karlovačkoj Gitarijadi, na kojoj bend i pobjeđuje.

Naravno, kao što je i za očekivati od Saleta, predstavljanje albuma nemože proći bez live svirke! Ovih dana su započele pripreme za promociju koja će se održati krajem ožujka u jednom od zagrebačkih klubova. Sale će nastupiti sa bendom jednostavnog naziva “Sale & Friends”, a poznavaocima njegove karijere možemo, za sada, samo reći da će se u bendu naći Saletovi stari suradnici i prijatelji, uz razne zanimljive goste.

U svakom nas slučaju očekuje porcija žestokog rock’n’rolla sa Saletom u glavnoj ulozi!