Sale&Friends – Nakon uspješnog povratničkog koncerta uskoro stiže i prvi live video spot

foto: Maria Tangar
foto: Maria Tangar

Veliki povratnički koncert, 31.ožujka u zagrebačkom klubu Hard Place, Saše Novaka Radulovića i prijatelja, je za nama.  Da podsjetimo, uz Saleta, na koncertu su nastupili Ivan Piko Stančić, Marino Pelajić a.k.a. Udo Barakudo, Toni Markulin i saletova kćer Filia, dok su kao gosti svoju podršku ovoj rock’n’roll fešti dali Robert Mareković, Davor Viduka (K3P) i Alen Jovanović (Goblini).

Kompletan koncert je snimljen, a upravo je u tijeku završni mix pjesme “Osmijeh“, legendarne pjesme Drage Mlinarca iz vremena Grupe 220, koja je doživjela svoju obradu grupe Le Cinema. Novovalna ritam sekcija Piko i Udo, nekadašnji članovi benda Le Cinema, tako će biti poveznica sa novom izvedbom “Osmijeha” izabranog za prvi video singl Saleta i prijatelja.

Završnu zvučnu obradu Sale privodi kraju u svom studiju u Njemačkoj, dok se u isto vrijeme slažu posljednji kadrovi video spota u produkciji LTV Production-a.

Premijera spota najavljena je za početak svibnja.

Sale & Friends prije nekoliko dana najavili su novi nastup, 14.svibnja u zabočkom Regeneratoru, kao gosti regionalnog finala 20. izdanja HGF Demo Festivala. Valja spomenuti da se Sale aktivno uključio u izbor finalista kao član žirija, a njegova će izdavačka kuća OHHO Records finaliste festivala predstaviti na posebnom izdanju namijenjenom njemačkom i europskom tržištu.