Sale&Friends: Pretpremijera novog singla uoči zagrebačkog koncerta

sale-hell
U susret povratničkom koncertu, 31.ožujka u zagrebačkom klubu Hard Place, Saša Novak Radulović predstavlja još jedan singl sa novog albuma.

“‘Sumoran svijet’, kao i prvi singl ‘Gubim te’, pjesma je mog prvog benda Nužni izlaz, i nalazi se na demu iz 1982 godine. Tada sam pjevao ja…imao sam tada17 godina… tekst govori o tome kako je zapravo muzika jedino što nas je tada interesiralo. U želji da taj mladalački osjećaj zadržim i na remakeu pjesme glavni vokal je prepušten mojoj kćeri. Filia, koja će nastupiti i u Hard Placeu, izrazila je upravo taj osjećaj koji sam tražio, jer ljubav mladih prema muzici i danas je ista” priča Sale o singlu.

Singl će službeno biti objavljen 29.03.2016, neposredno pred koncert, no zbog velikog interesa oko promocije u Hard Placeu Sale se odlučio podijeliti singl ranije i napraviti, svojevrsnu, svjetsku pretpremijeru.

Singl ‘Sumoran svijet’ možete poslušati na linku: https://youtu.be/ZyipsyzJSU4

Pripreme za koncert su u punom zamahu. Završne probe Saleta i prijatelja započinju već ovoga vikenda na različitim lokacijama u Karlovcu i Zagrebu.

Kako je ranije najavljeno Sale & Friends, uz pomoć gostiju, snimit će i svoj live album. U četvrtak 31.ožujka u zagrebačkom najvećem malom rock klubu Hard Place uz Saleta i legendarnu novovalnu ritam sekciju, Ivan Piko Stančić & Marino Pelajić a.k.a. Udo Barakudo, zasvirat će klavijaturista Toni Markulin i Saletova kćer Filia. Listu gostiju predvodi Robert Mareković, a stižu i dva sjajna gitarista koja garantiraju istinsku rock’n’roll feštu – Davor Viduka (K3P) i Alen Jovanović (Goblini). Sve se snima i na video, kako bi Saletov ‘come back’ ostao ovjekovječen i u formatu mini dokumentarca.

Osim dokumentarca, na koncertu nas očekuje, uz podršku HELL ENERGY-a, i snimanje video spota, koji će najaviti izlazak albuma “Live @ Hard Place”. Video snimanje povjereno je ekipi LTV Production-a.

Ulaznice za koncert po cijeni od 30 kuna moći će se kupiti isključivo na blagajni kluba na dan koncerta.

Upite za akreditacije šaljite na info@polakmedia.com. Zahtjevi za akreditacije primaju se zaključno sa srijedom, 30.ožujka u 12.sati.

Sale&Friends @ Hard Place – FB event