Saša Antić gost na novom singlu 100 Baltazara

Izvor: 100 Baltazara/Facebook

Nakon dva predstavljena singla “Čudna pitanja” i “Šlag”, 100 Baltazara nastavljaju isporučivati nove singlove. Ovaj put je to pjesma “4 zida”, treći singl kojim se zatvara trilogija uvodnih pjesama.

Gost na pjesmi je Saša Antić, inače snimatelj i producent 100 Baltazara, a posvećena je svim ljubiteljima erotike i onima koji će to tek postati. Glazbu i tekst pjesme potpisuju Ante Puljiz i Saša Antić, a aranžman sam Saša.

100 Baltazara, projekt ponikao u Splitu, nastao je na metafori poznatog crtanog filma, a zamišljen je kao suradnja niza različitih glazbenika, od kojih svaki daje svoj specifičan zvuk i pečat zvuku kojeg stvaraju. Upravo u tom smjeru i ide snimanje, da svaki od “Baltazara” koji je uključen u projekt donese sa sobom nekoliko kapi svoje energije u “epruveti” i pretoči ih u konačnu sliku zvuka.

“Osobno sam vezan uz glazbu još od ranog djetinjstva, a u proteklih nekoliko godina sam radio na autorskim pjesmama. Kada ih je Saša čuo stavio mi je na raspolaganje svoje vrijeme i studio. Pjesme su produkt te suradnje”, zaključio je Ante.