Sassja ft. Remi – “Etikete”

Sanela Halilović, sada već dobro poznata pod umjetničkim imenom SASSJA, nakon zapaženog uspjeha s pjesmom „Clash“, snimila je novi spot za singl „Etikete“ u duetu s Mirelom Priselac Remi. Spot za „Etikete“ jučer je premijerno objavljen na MTV Adria, a singl premijerno emitiran u čak šest zemalja regije: Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji.

Sudeći po lavini pozitivnih komentara na društvenim mrežama i broju pogleda na You Tube-u koji od sinoć vrtoglavo rastu, kraljica Sassja, kako je već neko vrijeme zovu fanovi opet je napravila pravu stvar. Singl „Etikete“ naći će se na njezinom prvom albumu „Taktički praktično“ koji izlazi u ožujku.

Spot za pjesmu „Etikete“ sniman je u Zagrebu, a govori o predrasudama s kojima se pripadnice nježnijeg spola često susreću, ali i svaki čovjek ponaosob. Ljudi vrlo lako „lijepe etikete“ ne želeći ostvariti intelektualni napor da bi prihvatili međusobne razlike. U ovom je singlu fokus kritika društva kroz diskriminaciju žena, ali dok slušate singl, ne čujete ogorčenost već zarazne beatove i tekstove zbog kojih SASSJA već sad ima tisuće obožavatelja u cijeloj regiji.

„Taktički praktično“ izdaje Menart sredinom ožujka, a na njemu je radila izvrsna internacionalna ekipa. Za mastering albuma odgovoran je KOOLADE -poznati hrvatski producent kojem je ovo prva suradnja sa Sassjom;

„Kombinacija dvije žene sa stavom, kod nas nažalost ne može proći bez ljepljenja etiketa zavidnih. Onih bez stava. Ova odlična tema, nesretna je stvarnost našeg okruženja. Tekstualno vrhunac pjesme, po meni je strofa gošće Remi. Chant-like, i koliko osjećam, poprilično autobiografska. Glazbeno, pjesma je prilično nepretenciozna i jednostavna. Što je dobro! Jer izazivat previše zavisti, ovdje nažalost nije put do uspjeha. :))).“

Osim Kooladea na albumu su radili hrvatski i slovenski duberi – JAH BILLAH i KANTRIMAN s kojima Sassja dijeli dugogodišnju suradnju. Za sva iznenađenja ovog albuma pričekajte 3. ožujka kada će u prodaju biti pušteno digitalno izdanje, a dva tjedna nakon očekujte i fizičko izdanje.

Sredinom ožujka nastupit će u Zagrebu i Ljubljani gdje će započeti promociju novog albuma, a detalji nastupa bit će poznati uskoro.

Sassju možete pratiti i na njezinoj službenoj Facebook stranici ili  Youtube kanalu