Scarlet Notes – “Kao prije”

Scarlet Notes zatvara prvo poglavlje svoje glazbene avanture koncept projekta koji su nazvali “3/3” novim singlom.

Namjera benda je u naredne dvije godine u razmjerno pravilnim razmacima objaviti tri puta po tri tematski i ugođajno srodne pjesme te ih na kraju razdoblja objediniti na albumu. Prva iz početnog “trisa” pjesama objavljena je krajem veljače pod naslovom “Obrisi”, a niz nastavljaju pjesmom “Ptice od papira“ i posljednjim singlom “Kao prije”.

Tema je veza kojoj je bezuspješno pružena druga prilika. Kako svaka priča ima dvije strane, tako je ponekad i u ljubavi. Što je za jednog kraj, za drugog može predstavljati samo prvu riječ na novoj stranici.” – tim riječima predstavljen je novi singl koji je producirao Jere Šešelja, a mastering odradio Luka Tralić Shot. Video uradak je djelo BIFORA video produkcije, a kao protagonisti u videu se pojavljuju Kristina Lisica i Darko Predragović Dabi.

U svom šestogodišnjem postojanju, Scarlet Notes privukli su pažnju publike i medija ulascima u finala HGF-a (2.mjesto), HR demo kluba te Zadarske gitarijade, što je rezultiralo objavljivanjem debitantskog albuma “Naivno srce”, koji su promovirali brojnim koncertima diljem Hrvatske te mini turnejom u Velikoj Britaniji.