SCHENGENFEST 2015. predstavio “headlinere” festivala

Schengenfest3Osmo po redu izdanje Schengenfesta održat će se na već poznatoj lokaciji u Vinici u Beloj Krajini u Sloveniji, a ove godine trajat će puna četiri dana, od srijede 29. srpnja do subote 01. kolovoza 2015.

Prvi headliner festivala dobitnici su prestižne nagrade Brit Awards – Rudimental DJ koji u sklopu svoje svjetske turneje prvi put dolaze u Sloveniju. Festival dovodi i energični njemački bend Guano Apes koji je na glazbenoj sceni koliko i Pearl Jam, a iza sebe ima višemilijunsku tiražu. Na glavnoj pozornici pridružit će im se sastav zarazne energije – Asian Dub Foundation te STAHLZEIT – službeni cover bend legendarne grupe Rammstein.

Ove godine po prvi puta na pozornicu Schengenfesta stat će i prva žena FMJAM-a – SASSJA.

Tu su i druga dobro poznata imena, redoviti gosti Schengenfesta: ELEMENTAL koji trenutačno žari i pali aktualnim singlom “Goli i bosi”, Vlado Kreslin i Mali bogovi, Zablujena generacija, ECLIPSE OF TIME i dolenjska grupa ROCKDEFECT. Od slovenskih izvođača svakako treba istaknuti stare znance festivala grupu Siddharta, Elvisa Jacksona, Magnifica i Noctiferia. Uživo će nastupiti i dobitnik MTV nagrade – Gramophonedzie LIVE koji je hitom “Why Don’t You” u 2010. godini osvajao klubove.

Cijena ulaznica do 28. svibnja

Basic – 4 dana festivala, bez kampiranja – 49,90€
Classic – 4 dana festivala + 4 dana kampiranja – 69,90€
Holiday – 4 dana festivala + 6 dana kampiranja (od 27.7.2015.) – 79,90€

VIP Basic – 4 dana festivala, bez kampiranja – 89,90€
VIP Classic – 4 dana festivala + 4 dana kampiranja – 114,90€
VIP Holiday – 4 dana festivala + 6 dana kampiranja (od 27.7.2015.) – 124,90€

Kupnja VIP ulaznice omogućava vam uživanje u nastupima na glavnoj pozornici s VIP tribine, brži i jednostavniji ulazak na sam festival, VIP WC, pristup chill out zonama i još brojne druge pogodnosti u kojima ćete uživati kao VIP gosti.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te putem www.eventim.hr i www.schengenfest.si.
Sve detaljnije informacije možete potražiti na web stranici festivala ili putem facebooka.