Sea Dance Festival 2016 ugošćuje Sister Bliss, Who See, S.A.R.S…

Autorica nekoliko najvažnijih pjesama elektronske glazbe i muzička snaga legendarne grupe Faithless, Sister Bliss nastupit će 14. srpnja na Dance Paradise pozornici trećeg Sea Dance festivala.

Slavna umjetnica iz Londona je radila glazbu za himne poput “God is DJ”, “Insomnia”, “We Come 1”, “Music Matters”, “Salva Mea” uz pomoć kojih je Faithless ušao u povijest moderne muzike kao jedan od najbitnijih bendova na elektronskoj sceni s preko 15 milijuna prodanih albuma. Sister Bliss ima brojne singlove i dva samostalna albuma, a surađivala je s imenima kao što su Boy George, Dido, Example ili Robert Smith (The Cure).

Nastup na Jazu potvrdio je i najbolji ruski DJ duo Filatov i Karas, tvorci remiksa “Don’t Be So Shy” koji je u prošlih 6 mjeseci izrastao u jedan od najvećih planetarnih hitov. Njima se pridružuje i beogradski bend S.A.R.S. koji će na Sea Dance festivalu proslaviti 10 godina rada. Na Jaz stižu i velike zvijezde bass scene, kultni DJ i producent, glumac i vizualni umetnik Goldie te lider novog drum&bass zvuka Shy FX, kojeg prati poznati MC Stamina. Dobitnici MTV Best Adria Act nagrade i miljenici regionalne publike, kotorski hip-hop tandem Who See i ove godine će biti domaćini glavne pozornice festivala. Sada već rezidenti Sea Dancea, Dedduh i Noyz izvest će neke od najopularnijih hitova poput „Đe se kupaš“, „Nemam ti kad“, „Dinamida“, „Nije preša“ i mnoge druge.

Ulaznice za Exit prodaju se po cijeni od 460 kn, a Sea Dance od 285 kn, dok cijela Exit Avanturu stoji samo 540 kn, što je ušteda od 60% u odnosu na završnu cijenu. Navedene cijene bit će dostupne do ponoći s 15. na 16. travanj kada se dižu na sljedeće iznose:

Exit festivalska ulaznica – 495 kn
Exit kamp – 210 kn
Sea Dance Festival ulaznica – 330 kn
Sea Dance Festival kamp – 210 kn
Kamp premium – 590 kn

Ulaznice su dostupne na Entrio online i na njihovim prodajnim mjestima.

Putem stranice exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smještaj od 79 € za Exit ili 99 € za cijelu Exit Avanturu.