Sean Cannon: ‘Istina je, ovo je zadnja turneja The Dubliners’

Najutjecajniji i najpoznatiji irski folk sastav, oprašta se od svojih fanova na turneji “The Dubliners 50th Anniversary Tour”, u sklopu koje u petak nastupaju u Tvornici kulture.

Njihov radni vijek prožet je mnogim nagradama i legendarnim hitovima poput “Dirty Old Town”, “Whiskey In The Jar”, “The Irish Rover” ili “Rockey Road To Dublin. Sean Cannon u nedavnom intervjuu potvrđuje da je ovo, nažalost, posljednja turneja The Dublinersa, samim time i posljednja prilika da ih se vidi u Zagrebu.

Ako ste fan Dublinersa ne propustite priliku biti na ovom jedinstvenom koncertu, a bend je pripremio posebnu proslavu 50 tog rođendana. Ova turneja je kao što se moglo i očekivati – retrospektivna, na koncertu će se vrtjeti projekcija klipova i informacija o The Dublinersima, dakle cijela povijest benda će se moći vidjeti kroz zanimljive filmiće – “Puštat ćemo i neke trake preko te projekcije, i svirati uz njih i predstaviti neke novije pjesme. John će recitirati svoje pjesme koje je pisao ranijih godina i to je ono što čini naš koncert.” rekao je Sean

Cijena ulaznice u pretprodaji je 180 kn, na dan koncerta 200 kn.VIP ulaznice (sjedeća mjesta na VIP tribini) 250 kn. (moguće ih je nabaviti samo u Tvornici)