Seed Holden – “Alone”

Glazbeni trojac Seed Holden predstavio je novi singl i prateći video spot po imenu “Alone” kojim najavljuje nadolazeće studijsko izdanje.

Iza glazbenog projekta Seed Holden stoji produktivna 2016. godina. Ovaj glazbeni trojac, koji čine Ljudevit Ivić (vokal, gitara), Matej Vidranski (bas gitara) i Luka Ižaković (bubnjevi), objavio je početkom godine debitantski album “Script” kojem su ovo ljeto uslijedila dva EP-a – ljetni EP “Sea”, nastao kao tzv. Barefoot Balcony Session, te EP izdanje od tri pjesme objavljeno kao “Halloween Special”. Dečki su sada spremni za svoj drugi album, a u kojem smjeru će ovaj put krenuti tek trebamo otkriti.

Za sad znam samo da će album biti totalno ogoljen, usudio bih se čak reći puno drugačiji od ovoga što su ljudi mogli čuti u singlu “Alone”.  Zato će “Alone” vjerojatno ići kao numera koja zatvara album i svemu će dati neki kontrast, možda na neki način pripremiti slušatelja na ono što bi moglo slijediti u trećem albumu.. tko zna.” izjavio je Ljudevit Ivić, frontman ovog glazbenog projekta, i dodao; “Od tuda i sam naziv pjesme jer na neki način stoji zasebno, sama. Kako god, već bi drugi singl trebao biti zeru blaži i nagovijestiti cijeli štimung albuma. Eto, tako bi to nekako trebalo izgledati, iako kod tih stvari nikad ne znaš – možda je ovo sve sto sam naveo samo velika laž pa sve ispadne totalno drugačije i na kraju “Alone” ne nađe svoje mjesto u “Elfu” nego ostane sjediti na klupi 🙂 Al neka je!

Singl je produciran samostalno, a za prateći spot je zaslužan Bojan Molnar (Pigsbugs Video Prodction).