Seed Holden predstavio intimno izdanje “The Fall Of My Youth“

Seed Holden/Facebook

Seed Holden, glazbeni projekt iza kojeg se krije Ljudevit Ivić, predstavio je ovaj mjesec svoje novo studijsko izdanje “The Fall Of My Youth“.

“Iskren. Nostalgičan. Melankoličan. Miran. Lascivan… Povratak u djetinjstvo, u toplinu, u naivnost… Inozemstvo, neonska svjetla i duhovi grada. Na kraju nada i vjera u bolje sutra.” Tim riječima je Ljudevit Ivić opisao svoj najnoviji glazbeni uradak koji nosi atmosferu polunapuštenog valpovačkog dvorca u kojem je snimljen i boje gluhih kasnih sati u kojima su nastale pjesme.

Jedanaest glazbenih brojeva snimljeno je većim dijelom u jednom pokušaju u standardnoj strukturi – akustična gitara, bas gitara, bubnjevi, klavijature i decentni izleti električne gitare, a kako preporuča frontmen ovog glazbenog sastava, njegova atmosfera traži da se posluša u samoći i tišini.

Glazbeni trojac iz Valpova, koji čine Ljudevit Ivić (vokal, gitara), Matej Vidranski (bas gitara) i Luka Ižaković (bubnjevi), najavio je album singlom “Embrace” za koji je objavljen i prateći video spot.