She Loves Pablo: koncerta (zasad) nema, ali tu je novi animirani videospot

"Nešto drukčije od svega dosad"

She Loves Pablo, foto: Vjekoslav Palinic

Umjesto velikog koncerta koji se trebao održati u svibnju, zagrebački She Loves Pablo poklanjaju novi animirani videospot nastao u viziji i izvedbi animatorice i ilustratorice Ire Bulić (Nisam tapir).

„Crumble“ je treći singl s aktualnog albuma „Death Threats From Future Self“ izdanog početkom godine.

Od prve sekunde znali smo da radimo pjesmu kakvu nismo nikad dosad. Došla nam je potpuno prirodno, napravili smo ju u jednoj probi, a mislim da je najveći odmak od nekakvog stila koji je prepoznatljiv za nas. U skladu s tim, htjeli smo i da spot bude nešto drukčije od svega dosad i tu je Ira odradila fenomenalan posao.“ –  opisuje Leonard Klaić, bubnjar benda koji stoji i iza produkcije, miksa i masteringa albuma, dok je snimanje odradio Mark Mrakovčić.

Iza originalnog brenda Nisam tapir stoji Ira Bulić. Diplomirala je Animirani film na odsjeku za animirani film i nove medije na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Bavi se ilustracijom, dizajnom, character dizajnom te autorskom i komercijalnom animacijom za filmove, TV reklame, videospotove itd. Montažu videospota potpisuje Valent Balun.

Vinil albuma „Death Threats From Future Self“ (Dostava Zvuka/Dirty Old Label) u prodaji je u Dirty Old Shopu po cijeni od 100 kuna. Digitalno izdanje dostupno je putem Youtube kanala i Bandcamp stranice benda, kao i na svim streaming servisima.

She Loves Pablo su: Domagoj Šimek – vokal, gitara, Dimitrije Đokić – gitara, prateći vokal, Nenad Gajić – bas, prateći vokal, Leonard Klaić – bubnjevi. She Loves Pablo su bend Dostave Zvuka.

***
Moglo bi vas zanimati: 

Turneja benda She Loves Pablo sumirana u videospotu – u publici snimljen i poznati svjetski glazbenik!