Shield Patterns u sklopu europske turneje dolazi u KSET

Shield Patterns u sklopu europske turneje dolazi u KSET 26. veljače.

Shield Patterns britanski je duo koji čine Claire Brentnall i Richard Knox (A-Sun Amissa/The Rustle of the Stars/Glissando), a zajedno stvaraju intenzivnu emotivnu glazbu punu igre svjetla i sjena koja je u isto vrijeme i melodična i nevjerojatno puna detalja.

Kritički hvaljeni album “Contour Lines” (2014) i sljedeći EP “Violet” (2015) izdani su pod Richardovom izdavačkom kućom Gizeh, a najnoviji album “Mirror Breathing” izdan je u rujnu 2016. Sva izdanja mogu se poslušati na njihovoj Bandcamp stranici.

Tijekom relativno kratke karijere surađivali su i dijelili pozornicu sa mnogim poznatim glazbenicima: alt-J, Dutch Uncles, Cult of Luna, James Holden, Portico, Olöf Arnalds, Woman’s Hour, Bernard + Edith, Conquering Animal Sound, a u ožujku 2015. krenuli su na turneju s ciljem promocije albuma Contour Lines.

Koncert počinje u 20:00h, cijena karata iznosi 20kn u pretprodaji te se mogu nabaviti na blagajni KSET-a i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18). Na ulazu će cijena karte biti 30kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).