Sila Nečista – “Volim dase sportski oblačim”

Solinski bend Sila Nečista ima spot za pjesmu koja je na njihovim koncertima uvijek bila apsolutni hit. Istoimeni album najavljen je za sljedeći mjesec.

Prvi singl “Mirjana” je brzo postao vrhunski debitantski singl, a sada je vrijeme za sportsko oblačenje. Album je sniman u studiju Bozon u Splitu, dok je miks odrađen u Studiu Pavarotti Mostar uz produkcijsko vodstvo samih članova benda. Vjerni zvuku balkanske škole pastirskog rocka s tekstovima koji su na granici apsurda uz prislanjanje na pirski punk, estradni heavy metal i duševni disco, ovaj duhoviti osvrt oduševit će sve njihove fanove, ali i one koji se u pjesmi prepoznaju.

sila nečistaSila Nečista u novom spotu beskompromisno uzdiže kulturu prirodne metropole regije i Solina. Još su stari Rimljani govorili da je u zdravom tijelu zdrav duh i zato uvijek treba biti u tuti (trenerci) i sportski se oblačiti! U spotu koji je zamišljen i kao “fitness tutorial” zorno je prikazano kako se svakodnevno treba održavati tijelo, što će neizbježno dovesti do tjelesne i duhovne obnove cijele regije!” najavili su iz benda. Za vizualno rješenje pjesme zaslužni su Gitak Legenda i Vinko Miketek. Pogledajte spot na linku iznad.