Singl “Risset” prvi je u nizu novog materijala koji KRYN namjerava izbaciti u svijet

Bend također nastavlja sa live koncertima, te 4.12. stižu u Vintage Industrial

Kryn ,Promo fotografija: Roberto Pavić

Glazba koju KRYN stvara je uzbudljiva mješavina teških rifova i mračnih, melodičnih i vrlo atmosferičnih dijelova, popraćenih impresivnim vokalnim dionicama i energičnim i emotivnim nastupima uživo.

Bend je svoj album prvijenac “Scars Remind Me” izdao 2014. godine pod okriljem njemačke diskografske kuće Eternal Sound Records. Trenutačno snimaju drugi album, uz plan da svoj rad podignu na višu razinu, a singl “Risset” prvi je u nizu novog materijala koji KRYN namjerava izbaciti u svijet!

Sniman je u studiju u Rijeci pod stručnim vodstvom Mateja Zeca, a miksan i masteriziran pod vodstvom Asher Ally-a i već renomiranog Ermina Hamidovića, poznat u svijetu glazbe po uspješnoj suradnji sa mnogim poznatim bendovima i glazbenicima, poput Devin Townsend, Periphery, Ola Englund… Spot je sniman pod vodstvom Mirka Žorža.

Kao gostojući glazbenici KRYN-u su se prodružili osebujni bubnjar iz benda VOLA i Adam Janzia na perkusijama, što se najbolje može čuti u klimaksu pjesme!

Kryn trenutno nastavlja raditi na novom materijalu, koji će nastaviti vrlo osobnu priču započetu sa prvim singlom RISSET. Bend također nastavlja sa live koncertima po Balkanu, od kojih su sljedeći 30.11. u Novom Marofu (Stara Škola) i 4.12. U Zagrebu (Vintage Industrial Bar).

Singl RISSET će uskoro biti dostupan i na svim glazbenim streaming platformama, poput Spotifyja, Apple Music/iTunes, Deezer itd.