Skaville Winter Edition

Svi znamo da je Skaville prije svega ljetno orijentiran festival sa lokacijom u uvali Voz na otoku Krku, a ska idealan za tupkanje i plesanje pod suncem obasjanim nebom, ali ovi hladni zimski dani i snježni pokrivač što se spustio u naše gradove, natjerali su nas da vas darujemo prvim zimskim izdanjem festivala kako bi barem malo zaboravili na recesivnu hladnoću te se podsjetili vrućih ljetnih dana i prekrasnih morskih priča.

Tko nastupa? Lineup iz snova. Antenat, tvorci subbreggae zvuka sa dva albuma iza sebe (Subbing, Karavana), nepoderivi partijaneri i uvijek na visokoj razini izvedbe, Ringišpil iz Novog Sada, naši omiljeni ska i pank manijaci stvoreni da okrenu klub naopačke svojim ritmom te šećer na kraju za sve dijabetičare, Kawasaki 3P koji sa Puta Madre i Ni Da Ni Ne razvaljuju sve tulume od Istre do Slavonije sa odmorištem na blogu don Kaćunka.

Upad je u pretprodaji 65 kuna, na dan koncerta 75 kuna, a pretprodaja se obavlja isključivo u Klubu kulture u Križevcima te rezervacijom na mail tickets@skaville.org. Broj karata je ograničen.

Petak 26.02. 2010. | Klub kulture Križevci | 21h
SkavilleWinterEdition

KAWASAKI 3Pwww.myspace.com/kawasaki3pzagreb
RINGIŠPIL http://www.myspace.com/ringispil
ANTENAT http://www.myspace.com/antenat
+ Skaville crew selektori:
DžonSkaVolta (ska/punk/jungle)
Oskar (rocksteady/mestizo/2tone)