SKULL FIST potvrdio

clip_image002Kanadska heavy metal skupina Skull Fist potvrdila je nastup na Metalfest Open Air Croatia 2012.

Kanadski bend Skull Fist osnovan je 2006. godine u Torontu i u pet godina snimio demo „No False Metal“ (2006.), zatim EP „Heavier Than Metal“ (2010.), da bi ove napokon stigao i debi album „Head öf the Pack“.

Ovi mladi momci sviraju kombinaciju tradicionalnog i modernog heavy metala, koja ne zvuči stereotipno, balansirajući između sounda iskusnih Judas Priesta i himničnosti i kompozitorskih sposobnosti Iron Maidena, sa staloženošću i prozračnošću glazbe novijih snaga, bendova poput Bullet ili Enforcer.

Ljubazna, mlada i ambiciozna ekipa je to, koja heavy metal vidi kao način života i budućnost je na njihovoj strani. I sve to rade pod parolom „NO FALSE METAL!!!!!“

Podsjećamo da nagradna igra, koja se može pratiti na facebook profilu festivala (http://www.facebook.com/metalfest.hr) traje do ponoći 31.12.2011., a nagrade su ulaznice za koncerte koji će se tijekom 2012. održavati u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Ulaznice:

Cijena ulaznica (http://www.hr.metalfest.eu/tickets.html) do 29.02.2012. je 359 kuna/49 eura (plus pretprodajna naknada), a dostupne su i u sustavu Eventim na području Hrvatske i Slovenije, bilo putem Interneta (www.eventim.hr, www.eventim.si) bilo na prodajnim mjestima čije su lokacije navedene na spomenutim web adresama.

Na području Srbije ulaznice se mogu kupiti preko sustava Gigstix (http://gigstix.com).

www.metalfest.eu
www.hr.metalfest.eu
www.facebook.com/metalfest.hr