Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators: “Shadow Life (live)”

Uskoro izlazi "Living The Dream Tour" DVD

Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators najavili su DVD izdanje s kojeg, nakon izvedbe pjesme “Anastasia“, kao još mali uvid u atmosferu s turneje predstavljaju i “Shadow Life”:

DVD “Living The Dream Tour” nosi ime kao SMKC najnoviji album i turneja na kojem ga promoviraju i u sklopu koje je uživo snimljen koncert održan 20. veljače 2019. godine ispred energične publike u londonskom Eventim Apollu. SMKC ekipa je te večeri otprašila dvosatni set s presjekom pjesama sa svih dosadašnjih Slashovih samostalnih album.

Ranije ove godine, Slash je u intervjuu za Loudwire snimanje koncerta opisao: “Kad god se upustite u direktno, live, snimanje koncerta, najbolje što možete je uživati u svirci. I, uvijek se trebate nadati da baš taj koncert neće biti najgori na cijeloj turneji. Jako je rijetka situacija da kad odlučite nešto snimiti da baš to ispade nevjerojatno čarobno odsvirano. To je nevjerojatna sreća koja se zaista ne događa tako često. … Tu večer u Londonu smo zasigurno imali jednu od najboljih publika za koju sam sa Conspiratorsima imao prilike svirati. To je bilo stvarno jako, jako, jako dobro iskustvo. Sveukupna vibra je tu večer bila odlična.”

“Living The Dream Tour” DVD izdanje će od 20. rujna biti dostupno u sljedećim verzijama: DVD+2CD, Blu-ray+2 CD, 3LP black vinyl, limitirani 3LP crveni vinyl, digital video ili digital audio. Posebni dodaci uključuju mali dokumentarac vezan uz sam koncert, intervjue sa Slashom i Mylesom Kennedyjem te video zapise zabilježene “iza scene” i tijekom puta.

Popis pjesama je sljedeći:

01. The Call Of The Wild
02. Halo
03. Standing In The Sun
04. Ghost
05. Back From Cali
06. My Antidote
07. Serve You Right
08. Boulevard Of Broken Hearts
09. Shadow Life
10. We’re All Gonna Die
11. Doctor Alibi
12. Lost Inside The Girl
13. Wicked Stone
14. Mind Your Manners
15. Driving Rain
16. By The Sword
17. Nightrain
18. Starlight
19. You’re A Lie
20. World On Fire
21. Avalon
22. Anastasia

Istoimeni album, “Living The Dream”, objavljen je prošlog rujna. Riječ je o četvrtom Slashovom samostalnom albumu te trećem na kojem je sudjelovao, sad već gotovo ravnopravan bend: pjevač Myles Kennedy (vokali), Brent Fitz (bubnjevi), Todd Kerns (bas gitara, prateći vokali) i Frank Sidoris (gitara, prateći vokali).

Mi smo ih, u sklopu trenutno aktualne turneje, u veljači ove godine uživo poslušali u Beču:

IZVJEŠTAJ: Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators u Beču