Slipknot otkrili datume velike europske turneje i najavili novi singl za ponedjeljak

Novi, šesti po redu album Slipknota stiže već 9. kolovoza

(Slipknot / Fotografija: Roadrunner Records promo)

Sredinom svibnja, nakon niza objava na društvenim mrežama, velike medijske pažnje, tajnovitih fotografija i nagađanja, Slipknot su napokon otkrili da rade na novom albumu “We Are Not Your Kind”, predstavili nove maske te objavili i prvi singl s nadolazećeg novog albuma, pjesmu “Unsainted”.

Ovaj tjedan američke metal ikone fanovima donose novi naramak vijesti i noviteta. U kratkoj objavi na svom Twitter profilu, Slipknot je za ponedjeljak najavio predstavljanje novog singla uz kratki isječak glazbe, koja kao da je izašla iz studija Trenta Reznora, i stihove “Today, up on this hill, I’m counting all the killers…”.

Uz najavu singl, bend je najavio i veliku europsku turneju koja će sljedeće godine obuhvatiti brojne gradove, od Dublina do Helsinkija, a nama najbliži gradovi na popisu standardno su Beč, Budimpešta i Milano. Nije poznato da li će uz navedene gradove dodati još koji, no datumi i lokacije koncerata bit će poznate naknadno.

Novi, šesti po redu album Slipknot će predstaviti 9. kolovoza. Nakon što je objavljen popis pjesama, jasno je da se prošlogodišnji neočekivano objavljeni singl “All Out Life” kojim je Slipkont iznenadio fanove ipak neće naći na albumu.

Roadrunner Records)