“Smooth Criminal” u eteru

clip_image001Dugoočekivani singl Smooth Criminal  u izvedbi 2 CELLOS (Luka Sulic & Stjepan Hauser) pušten je u hrvatski radijski eter.

Budući da  za maldim virtuozima još od uploada videa na YouTube u Hrvatskoj postoji ogroman interes, singl je doživio hrvatsku premijeru na svim radio postajama i to prije termina nego što je u početku bilo planirano.

A interes iz dana u dan raste , s današnjim danom 5,509,155 puta je na YouTubeu kliknuto  na spot  “Smooth Criminal” u izvedbi svjetski poznatih violončelista iz Hrvatske.

Singl nije rezerviran samo za radio postaje, u Hrvatskoj ga je moguće  kupiti i na hrvatskom digitalnom servisu Cedeterija, a u Americi preko iTunes servisa.

http://cedeterija.hr/kat_naslov-opsirnije.php?barcode=000000000095

Luka i Stjepan su potpisali Ugovor sa labelom Sony Masterworks, a album intenzivno snimaju u zagrebačkom Morris studiju. Naziv prvog albuma još nije otkriven, baš kao ni nazivi pjesama, ali je poznato čije će na njihovim violončelima zaživjeti  – Guns N´ Roses, Kings Of Leon, U2, Johnny Cash,Sting, Nirvana, Muse…

Prvi album 2 CELLOS  će  imati čast za hrvatsko tržište sredinom srpnja izdati diskografska kuća Menart, koja i inače zastupa katalog Sony Music Enetrtainmenta.

Za fotografije koje će se pojaviti na albumu je zaslužan Stephan Lupino, za spot Kristijan Burlović. Uskoro će izići i drugi spot za drugi singl koji su dečki snimali u Puli.