Solarov imaju novi singl

Solarov, grupa koja vam je možda poznatija iz glazbenih priča i festivala kao Gang Bang potpisala je prošli mjesec ugovor s izdavačkom kućom Dancing Bear Records i odlučila se za novi start pod novim imenom uz prvi objavljeni singl.

Nakon nekoliko izmjena članova postave od svog začetka 2012. godine, Solarov se ustaljuje u tročlanoj formi, kao najfunkcionalnijem i stilski najprigodnijem obliku. Članovi Solarova su: Sven Stažić (bubnjar), Marko Radić (basist) i Ivan Pelivanović (gitarist i pjevač) te imaju bogatu studijsku karijeru – snimali i svirali za podosta bendova i izvođača (Auguste, Nina Badrić, Denyken,Luka Tralić Shot, A zar je to važno…).

„GangBang je ime koje će nam zauvijek grijati srca u hladnim noćima dok smo sami u krevetu NO vrijeme je da se uozbiljimo te smo sukladno tome došli do novog imena koje je jako ozbiljno i zrelo ali i gugljivo; Solarov!“

Sada je došlo vrijeme da se Solarov posveti autorskom radu, a prva pjesma kojom se predstavlja publici ima pomalo neobičan, ali interesantan naslov ‘Vlakovođa’. Glazbu  i tekst potpisuje Ivan Pelivanović, aranžman cijeli bend, dok se za produkciju pobrinuo Luka Tralić Shot (‘Elemental’).

Bend poslušajte uživo sljedeći utorak, 24.veljače u novotvorenom pubu Pivana na adresi Ilica 222 u sklopu HGF Sessions večeri.