Sonus pripremio još dva vruća događanja prije početka festivala

Osim samog festivala, na kojem će od 18. do 23. kolovoza nastupiti više od 70 svjetskih, regionalnih i domaćih izvođača, organizatori su fanove odlučili počastiti i sa dva dodatna eventa

Foto: Antonio Hant Corallo, Elephant Studio

Sonus festival svojim impozantnim programom, posebnom atmosferom i atraktivnom lokacijom, već nekoliko godina dovodi nekoliko tisuća ljudi svakog kolovoza na hrvatski otok Pag. Osim samog festivala, na kojem će od 18. do 23. kolovoza nastupiti više od 70 svjetskih, regionalnih i domaćih izvođača, organizatori su fanove odlučili počastiti i sa dva dodatna eventa.

U petak, 16. kolovoza, u Noa Beach klubu održat će se pre-party uz svjetska imena Hot Since 82, Mind Against i Aldo Morro b2b Mony. Ulaznice za taj događaj su dostupne u pretprodaji putem stranice www.eventbrite.com i iznose 133 kn, dok će na ulazu u klub cijena ulaznice biti 180 kn.

U subotu, 17. kolovoza, u Noa Beach klubu održat će se otvorenje festivala uz FUSE kolektiv iz Londona koji će tu večer ujedno proslaviti 10. godišnjicu postojanja. Osnivač FUSE etikete Enzo Siragusa, sa kolegama Archie Hamiltonom, Rosskom i našim Marianom Mateljanom već tradicionalno će pripremiti večer za pamćenje. Ulaznice za taj događaj su dostupne u pretprodaji putem stranice www.eventbrite.com i iznose 133 kn, dok će na ulazu u klub cijena ulaznice biti 180 kn.

Foto: Antonio Hant Corallo, Elephant Studio

Nakon navedena dva eventa, u nedjelju, 18. kolovoza, počet će i 7. izdanje Sonus festivala kojeg ove godine predvode legende poput Svena Vätha, Ricarda Villalobosa, Richieja Hawtina, Solomuna, Marca Carole, do novijih imena na sceni koji su već ostvarili planetarnu slavu – I Hate Models, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Dax J, Black Coffee i ostali.

Sonus festival će se održavati u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso, ali u utorak, zbog velikog odaziva i u Noa Beach klubu, na plaži Zrće.

Sonus festival, koji je 3 godine zaredom, prema izboru publike osvojio nagradu Ambasador za najbolji hrvatski festival elektroničke glazbe, predstavio je najbogatiji i najrazličitiji program do sad. Smješten pored prelijepog Jadranskog mora, tijekom 5 dana i 5 noći, pod otvorenim nebom pružit će posjetiteljima nezaboravo iskustvo uz izvođače svjetskog kalibra.

Ograničeni broj regionalnih ulaznica su online dostupne putem web stranice we-love-sound.com i na Entrio prodajnim mjestima. Festivalska ulaznica ne uključuje ulaz na pre-party i party otvorenja. Za više informacija, pratite Sonus festival na regionalnim kanalima društvenih mreža.