Splitski Medij donosi “Remek djelo”

Novi bend koji u rock glazbu unosi elemente funka i altera

Splitski bend Medij predstavlja videospot za drugi singl s nadolazećeg albuma “Krik”.

Novi singl nosi ime “Remek djelo”, a odgovara li pjesma naslovu procijenite sami:

Za snimanje spota ovog puta je iza kamere bio Luka Sutlović, Marijo Stojan potpisuje režiju, a Dado Deva Marušić za montažu videospota.

Bend Medij je projekt Marija Stojana dugogodišnjeg gitarista Dioniza. Osim što je dugogodišnji član rock grupe Dioniz, Marijo Stoja je kao gitarist pratio Jelenu Radan na Fado turneji od 2005 do 2010 godine nakon čeka je oko sebe okupio kreativne i kvalitetne glazbenike s kojima se odlučio snimiti svoj vlastiti materijal.

Stilski svoj izričaj opisuju kao rock glazbu s elementima funka i altera, a bend čini već uigrana ekipa glazbenika, a oni su : Sandro Gerbec/Vokal (Aura, Sedmi val), Marijo Stojan/Gitara (Dioniz, Office is off), Kristijan Kordiš/Bas (Noa and funkblaster, Savannah expression) i Danijel Stojan/Bubanj (Čuvari svirala, in the go, Osmi putnik).

S aktualna dva singla, “Tijelo” i “Remek djelo” najavljen je album prvijenac. Točni datum izlaska albuma još se ne zna, no otkrivaju kako su u tijeku pregovori s nekoliko diskografskih kuća. Sve pjesme snimane su u studiju “Deva” Dade Marušića.

***
Moglo bi vas zanimati: 

Splitski bend Medij predstavlja spot za “Tijelo”