Stampedo na Green River Festu!

Osim na ples organizatori pozivaju na fiš ili šarana na rašljama

Na Green River Festivalu, na savskom nasipu kod Hendrixovog mosta, nakon odličnog DJ nastupa Ide Prester, u subotu, 12.9. stiže grupa Stampedo.

Često ih opisuju kao one koji spajaju nespojivo, jer vole razne glazbene stilove, od popa, alternative, jazza, a blizak im je i etno.

Od 20 sati počinje pravi koncertni tulum. Ivanka Mazurkijević i ekipa prošetat će kroz “Staze stare”, oživjeti magiju “Ljubavne”, pokazati nam “Samo zvijezde” i pozvati na ples uz “Super disco mix”.

Glazbena čarolija ove grupe, koja često spaja nespojivo, trajat će do duboko u noć, a solarna plaža uz Hendrixov most baš je kao stvorena za veliki plesni podij pod zvijezdama.

Ovu subotu 12.09. od 20h u goste nam stiže vesela i kabaretski nastrojena ekipa iz benda Stampedo što znači da nam je vruća i temperamentna večer zagarantirana! ??? #GreenRiverFestival

Gepostet von Green River Fest am Dienstag, 8. September 2020


Uz poziv na ples organizatori imaju i gastro preporuku: “Kad se umorite, svakako probajte fiš ili šarana na rašljama, koje će spravljati članovi ribičkih društava uz neki od finih koktela, piva ili sokova.”

Ulaz na koncert i na Festival je besplatan, a više informacija saznajte OVDJE.

Fotografije: Dinko Pasini

***

Green River Festival vraća zabavu i druženje na rijeku Savu