Staročeško poklanja – osvoji glazbeni paket i skrati vrijeme do sljedeće rock fešte!

Ovogodišnja zvijezda šanka AntiValentinova #4, Staročeško, čitateljima Mixer.hr poklanja tri glazbena paketa s albumima riječkih legendi Let 3 i supergrupe Turisti

AntiValentinovo #4 na kojem je ove godine nastupilo osam regionalnih bendova potvrdilo je svoju poziciju koncertnog brenda koji je postao dio opće kulture. Glas o najboljoj zimskoj rockerskoj fešti u gradu daleko se čuo, a manifestacija, koja je ove godine prerasla u dvodnevnu glazbenu svetkovinu za sve one koji žele praznik zaljubljenih obilježiti na drugačiji način, definitivno je opravdala sva očekivanja i potvrdila da ima svoju publiku koja se ove godine udvostručila.

Kako bi vam do sljedeće rock fešte vrijeme brže proletilo, ovogodišnja zvijezda šanka – Staročeško čitateljima Mixer.hr poklanja tri glazbena paketa s po tri CD-a: dva albuma riječkih legendi Let 3 i album riječke supergrupe Turisti!

 U komentaru ove nagradne igre na našoj Facebook stranici označi najvećeg fana AntiValentinova koji zaslužuje ovaj paket ili nam svoje puno ime i prezime pošalji na nagradnjacha@mixer.hr, uz naznaku #STAROČEŠKO, i osvoji jedan glazbeni paket! Nasumičnim odabirom sretne dobitnike izvući ćemo u petak, 8. ožujka iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.