Stigao je Partyaner – specijalizirani medij za organizaciju glazbenih događanja

Osnovna ideja projekta je da svi registrirani korisnici dođu do što više nastupa

Došlo je vrijeme za digitalnu revoluciju u svijetu glazbe i organizacije evenata! Jer tu je nova digitalna platforma Partyaner – glazbena platforma bazirana na društvenoj mreži specijalizirana za povezivanje zajedničkih interesa u svijetu glazbe, zabave, ugostiteljstva, turizma, organizacije evenata i promocije.

Partyaner je, navodi se u službenom priopćenju, zapravo digitalni glazbeni katalog, spoj booking stranice i društvene mreže u jednom, mjesto gdje imate sve nadohvat ruke.

Ovo je prva društvena mreža takvog tipa pokrenuta u Hrvatskoj. Firma Partyaner je registrirana u gradu Novalji, što je logično zbog blizine svjetski poznate turističke destinacije plaže Zrće.

Za razliku od klasičnih društvenih mreža na Partyaneru nije važno tko se kako zove, nego tko se čime bavi, a tome služi napredna pretraga profila koja je glavna značajka ove platforme, putem koje je moguće pronaći točno one profile koji vas zanimaju.

Primjerice, ako organizirate vjenčanje, jednostavno brzo i lako možete pronaći bend i to točno određenog žanra, DJ-a, fotografa, snimatelja, svečanu dvoranu za svatove i usluge dekoracija. Svaki profil ima svoj kalendar zauzetosti tako da svi korisnici točno znaju kada je netko zauzet, a kada slobodan za booking, tako da je moguća i pretraga profila po slobodnim datumima.

Na Partyaner se mogu registrirati glazbenici, DJ-evi, bendovi, plesači/plesačice, plesne skupine, koreografi, zabavljači, hostese, konobari, barmeni, vlasnici kafića, noćnih klubova, diskoteka, restorana, hotela, dakle bilo koje lokacije gdje se organiziraju eventi, pa čak i iznajmljivači apartmana jer platforma nudi mogućnost bookinga, menadžeri, booking agencije, diskografske kuće, glazbeni studiji, glazbene škole, fotografi, snimatelji, ozvučenja, rasvjete i sve ostale usluge povezane s glazbom, ugostiteljstvom i organizacijom evenata. Također, mogu se registrirati i fizičke osobe koje žele organizirati evente ili koje samo žele pratiti svoje omiljene bendove kada i gdje se održavaju njihovi koncerti.

Partyaner je globalni projekt jer su usluge koje ova platforma nudi tražene u cijelom svijetu. Na našoj samoj stranici već sada ima registriranih korisnika iz cijelog svijeta. Stranica je trenutno na engleskom jeziku, a s vremenom će biti prevedena i na ostale jezike.

Osnovna ideja ovog projekta je da su svi registrirani korisnici na dobitku tako da imaju što više nastupa, tj. što više posla! Jednostavno se povezujte, dogovarajte suradnje, organizirajte nastupe, prezentirajte svoj rad i budite dostupni za booking.

Registracija na Partyaner je besplatna i korištenje stranice je bez obaveza, dakle nema mjesečnih i godišnjih pretplata, nego sve ide na zahtjev i prema potrebi.

Ako već imate profil na klasičnim društvenim mrežama, zaista nema razloga da nemate i profil na Partyaneru jer je ova platforma specijalizirana za glazbenike i sve usluge koje su povezane s glazbom i organizacijom evenata, dakle platforma koja vam može itekako biti od koristi.

Posjetite www.partyaner.com i spajajte ugodno s korisnim!