Stillwell predgrupa Kornu

stilwell

Jedan od najvećih nu metal bendova Korn koji će nastupit u maloj dvorani Doma Sportova 27.lipnja 2011.g. kao predgrupu za zagrijavanje atmosfere odabrali su street metal bend STILLWELL.

Stillwell je bend čiji glazbeni stil spaja elemente East Coast hip-hopa i heavy metala u jedinstven spoj"street metala". Bend je osnovan 2006.g., a sastav ima četiri člana: repera Q-Uniquea, gitaristu Reginalda "Fieldy" Arvizu iz Korna, bubnjara Wuv iz benda POD te basistu Pablo "Spider" Silvu .

Svoj prvi singl "Killing Myself to Live" bend je objavio 2007. godine, od tada rade na prvom albumu naziva" Dirtbag" koji je objavljen u srpnju ove godine. Na produkciji albuma radio je član benda Fieldy te Grammy nagrađen i priznati producent Polar Bear.

Korn u Zagrebu promoviraju svoj deveti studijski album ‘KORN3: Remember who you are’ i svoje stare stvari koje su danas klasika među mladim i malo starijim metalcima. Bend je na svojoj istoimenoj turneji od prošle godine, a u Europu svraćaju kako bi poručili svim svojim fanovima da sviraju žestoko i baš onako kako se to od pionira nu-metala i očekuje – svom snagom i bez zadrške.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, u prodaju je pušteno 3000 ulaznica po cijeni od 200 kuna.