ST!LLNESS nastavlja borbu protiv globalnog zatupljenja!

Stillnes

Grupa ST!llness ovih je dana u eter izbacila četvrti singl s naveliko hvaljenog albuma “GLOBALNO ZATUPLJENJE – PAKET ZA PREŽIVLJAVANJE“, pjesmu “Digni glas“. Naizgled vedri reggae za ljetne dane dobio je drugačije značenje s prepoznatljivom ST!LLNESS porukom provučenom kroz tekst. Uskoro se očekuje izlazak novog video spota koji prati pjesmu, a koji je nastao u zajedničkoj akciji članova benda i talentiranih mladih umjetnika iz njihovog kruga. U spotu se na njima svojstven način osvrću na društvene mijene u svijetu i bližoj okolini. Bend tvrdi da je ovaj singl “najbolji osvrt na kompletan album, njegovo značenje, dosadašnje singlove te trenutna događanja u prostoru oko njih. ST!LLNESS ne sviraju za stranke! ST!LLNESS sviraju za glasače! Dignite glas!

Svi medijski djelatnici, prijatelji i simpatizeri pozvani su u novootvoreni GROW SHOP, Tratinska 30 na službenu promociju spota “Digni glas” koja će se održati u četvrtak 5.5. u 12 sati. Druženje će se nastaviti u večernjim satima u klubu Močvara kratkim nastupom ST!llnessa na benefit koncertu za Reciklirano imanje u selu Vukomeriću i stvaranje banke organskog  sjemena.

Po svemu sudeći “Digni glas” ćemo pamtiti kao posljednji singl s “Globalnog zatupljenja”. Bend je već duboko zagazio u pripremu novog materijala za koji se šuška da će biti kruna karijere ST!llnessa u tekstualnom i glazbenom smislu te u pristupu kompletnoj produkciji albuma. Do tada uživajte u svježem video uratku i provjerite mit o “energetskom bombardiranju” na njihovim nastupima uživo (nezadovoljnima i razočaranima zbog toga što ST!LLNESS ovog ljeta neće gledati u svom gradu sugeriramo malo strpljenja jer popis još nije zaključen)

21.5. Zagreb / festival Under The Bridge
27.5. Opatija / festival Opatijske barufe
18.6. Zagreb / Parada ponosa
09.7. Maribor / festival Lent
22.7. Sinj / festival S.K.U.P.
29.7. Rovinj / Pozitiva fest