Što slušati? | Kanadska R&B senzacija Weeknd obara rekorde – provjerite zašto

Višestruki dobitnik nagrade Grammy ovim je albumom dobio još jedno veliko priznanje

The Weeknd, Universal Music

Nakon što je platinastim singlovima „Heartless” i „Blinding Lights” ponovno zauzeo vrhove brojnih ljestvica i oduševio publiku, The Weeknd je objavio svoj četvrti studijski album naziva „After Hours“, kojim već obara rekorde. 

Višeseruki dobitnik nagrade Grammy ovim je albumom dobio još jedno veliko priznanje – „After Hours” je sa skoro milijun digitalnih prednarudžbi oborio rekord na platformi Apple Music.

Na novom studijskom izdanju kanadske glazbene senzacije našlo se 14 novih pjesama, među kojima su i već spomenute „Heartless” i „Blinding Lights”, koje su se našle na samom vrhu Billboard Hot 100 Billboard Hot R&B ljestvica. Pjevač je navedene singlove predstavio i uživo tijekom popularnih televizijskih emisija Jimmy Kimmel Live!, The Late Show With Stephen Colbert Saturday Night Live.

Pjevač je predstavio i svoj novi i upečatljiv imidž, koji se posebno ističe u nedavno objavljenom spotu za pjesmu „Blinding Lights”.

Višestruki dobitnik Grammyja 2018. je godine objavio EP „My Dear Melancholy”, na kojem se našao iznimno uspješan singl „Call Out My Name”. U međuvremenu je ostvario i uspješnu suradnju s francuskim producentom Gesaffelsteinom na pjesmi „Lost in the Fire”, a okušao se i kao glumac u filmu „Uncut Gems”.

Album je dostupan putem digitalnih glazbenih platformi: Deezer, Google Play i YouTube Music.

The Weeknd -After Hours – album artwork / Universal Music

„After Hours” – popis pjesama:

Alone Again
Too Late
Hardest To Love
Scared To Live
Snowchild
Escape From LA
Heartless
Faith
Blinding Lights
In Your Eyes
Save Your Tears
Repeat After Me (Interlude)
After Hours
Until I Bleed Out