Što slušati? | The Cockblockers predstavljaju baladu “Can’t stop thinking about you”

U pripremi su novi singlovi kojima će bend predstaviti nadolazeći album

The Cockblockers su rock ‘n’ roll autorski bend iz Beograda. Nakon uspješne turneje na kojoj su predstavili svoj prvi studijski album, mlada trojka predstavlja “Can’t stop thinking about you”, uvodni singl u željno očekivani novi materijal.

Autor teksta i glazbe je gitarist i pjevač benda, Nenad Todorović, a ostatak ekipe još čine Milan Mladenović na bas gitari i Minja Vuletić na bubnju. Pjesmu je producirali ekipa iz Shoom Studios, a za izradu i produkciju spota zaslužan je Diptych.

The Cockblockers su s radom započeli 2011. godine, a do sada su nastupali na festivalima kao što su Exit, Nišville Jazz Festival, Arsenal FEST, Evergreen Fest i Šumadijski BluesRock festival, te dijelili binu s velikanima redionalne i internacionalne rock i blues scene. Nedavno su nastupili i na Open Air Blues Festivalu, jednom od najvećih blues festivala u regiji. Nakon EP-a “Give Me All I Want” (2013), Live Sessiona (2015) i nekoliko singlova, 2017. bend je objavio debitantski album „Free Your Mind” koji je pobrao odlične kritike diljem regije. Album je promoviran u sedam država gdje je bend održao preko 60 nastupa. Svirke The Cockblockersa karakteriziraju nastupi na engleskom jeziku, energičnost i eksplozivna gitara s mješavinom bluesa i rocka što njihove nastupe čini izuzetnima.

Bend u pripremi ima novi materijal koji će biti objavljivan u formi singlova kao najava za predstojeći album.