Stray Dogg kombinira – uključi se u stvaranje novog albuma i dođi na koncert

Četvrtak, 29. ožujka rezervirajte za koncert  miljenika zagrebačke publike – beogradskog indie/folk/americana benda Stray Dogg predvođenog karizmatičnim Dukatom Strajnićem. Nakon što su pokorili dvoranu Vatroslava Lisinskog, vraćaju se u Zagreb, ovaj put u Vintage Industrial 29. ožujka ne bi li vam razmazali maskare i poigrali se vašim emocijama. 

U vrlo kratkom roku Stray Doog su izgradili kultni status nositelja beogradske scene i jednog od prepoznatljivih imena novog americana vala. Izdali su tri albuma, surađivali s poznatim domaćim i stranim glazbenicima poput Devendre Banhart i Lisse Hannigan te stasali u jedan od kvalitetnijih regionalnih bendova.

Stray Dogg planira ući u studio na jesen ove godine u pohodu na četvrti album, a u ožujku će objaviti EP s četiri nove pjesme kojim će otkriti u kojem smjeru se grupa kreće kad je riječ o predstojećem novom albumu. Za to trebaju i vašu pomoć putem crowdfunding kampanje o kojoj možete saznati više na poveznici ovdje.

Koncert će otvoriti novi zagrebači bend/projekt Paul The Walrus, koji sviraju pop/rock melankoličnu žalopojku kroz osmijeh glazbe. Što to točno znači, najbolje da saznate u četvrtak 29. ožujka u Savskoj 160.

Karte u prodaju stižu do kraja tjedna.