Sudionik showa The Voice, Rino Petrović, predstavio debitantski singl

Rino Petrović, mladi glazbenik iz Kraljevice i sudionik druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, predstavlja svoj debitantski singl – pjesmu “Samo mi se vrati“, s kojom će sudjelovati i na ovogodišnjim 19. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku. Autor pjesme je Darko Bakić, dok je za produkciju bio zadužen Igor Ivanović i njegov tim deciBel Music. “Samo mi se vrati“ od danas je dostupna na svim digitalnim platformama i u radijskom eteru, u izdanju Universal Music Hrvatska:

“Pjesma mi je odlična i jako smo se brzo dogovorili oko nje. Odmah su mi se svidjeli tekst, melodija i izričaj koji su dečki osmislili za mene. Osim toga, ugodna je i nimalo nametljiva, a i lako se sluša – opisuje Rino svoj debitantski singl.”

RinoPetrovic_2016_p04_cc_IgorIvanovic_UniversalMusicRino svoju glazbenu priču započinje u ranom djetinjstvu, kada je upisao satove klavijatura jer mu je mama rekla da djevojke vole dečke koji znaju svirati i pjevati. Do sada se istaknuo u nekoliko bendova, a osvojio je i nagrade glazbenih žirija na različitim manifestacijama (2015. Grobnička skala: Nagrada za najbolju interpretaciju, 2016. MIK – Melodije Istre i Kvarnera; Nagrada za najboljeg debitanta). Široj javnosti svakako je poznat kao izrazito pozitivan i simpatičan sudionik druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske. U showu je došao do prvih live emisija, a tijekom natjecanja promijenio je dva tima. Započeo je kao dio tima Jacquesa Houdeka, a nakon ispadanja u Knockout fazi, preuzeo ga je mentor Tony Cetinski.

Po završetku showa posvetio se daljnjem radu na svojoj glazbenoj karijeri, a njegov talent prepoznao je cijenjeni skladatelj i tekstopisac Darko Bakić, koji potpisuje Rinovu prvu pjesmu “Samo mi se vrati“. Zajednička suradnja dovela ih je do zagrebačkog deciBel Studija i rada s Igorom Ivanovićem, koji je producirao pjesmu, a o radu s Igorom i Darkom, Rino ima samo riječi hvale:

“Darko i Igor su veliki pozitivci i divne osobe, a suradnji sam se nadao od samog početka budući da već dugi niz godina pratim njihov rad i dobro znam koliko su kvalitetni i cijenjeni. Jako me veseli što sada radimo zajedno, a ovo je tek početak lijepe glazbene priče – smatra mladi pjevač.”

Pjesma “Samo mi se vrati“ od danas je dostupna u radijskom eteru i na svim digitalnim glazbenim platformama, kao i na Rinovu službenom YouTube/Vevo kanalu, gdje će do kraja ljeta biti objavljen i prateći videospot.