Suicidal ft. Khan – novi singl “Ko si mi ti?” u produkciji Rolanda Orlandija i Kooladea

Matej Dučkić, poznatiji kao Suicidal, objavio je novi promo singl pod nazivom “Ko si mi ti?”

Već dobro poznati zagrebački reper na spomenutom je singlu ugostio svog dugogodišnjeg prijatelja i poznatog izvođača Khana koji na refrenu ovog energičnog i lirički britkog uratka odaje počast velikanima domaće hip hop scene.

Za produkciju same pjesme zaslužni su mladi producent Rolando Orlandi i Koolade, producent svjetskog glasa koji u svojoj bogatoj karijeri broji suradnje s najvećim imenima svjetske i domaće urbane scene (Ghostface Killah, Masta Ace, Xzibit, Edo Maajka, Tram 11, El Bahattee…). Suicidal će s Kooladeom nastaviti suradnju kroz cijeli nadolazeći materijal koji bi se na policama glazbenih trgovina trebao naći početkom iduće godine u izdaju Dallas Recordsa.

Pjesma “Ko si mi ti?” novi je singl s mog nadolazećeg studijskog albuma i ujedno moja prva suradnja s Kooladeom, producentom svjetskog glasa s kojim ću napraviti i ostatak albuma. Na navedenoj pjesmi ugostio sam svog dugogodišnjeg priatelja i vrhunskog izvođača Khana, gdje smo na refrenu odali počast velikanima hrvatske hip hop scene.“ – rekao je o singlu Suicidal.