Suicidal Tendencies u rujnu objavljuje album s Dave Lombardom

suicidal tendencies lombardo

Suicidal Tendencies će izbaciti novi album “World Gone Mad” 30.rujna ove godine. Nasljednik albuma „13“ iz 2013 godine biti će prvi s bivšim, originalnim bubnjarem Slayera, koji s bendom svira od veljače. Bend je nedavno objavio i teaser kojim najavljuje album.

Lombardo je nedavno izjavio za Metal Wani: „ Mislim da će ovo biti veoma tipična i vrlo tradicionalna ploča Suicidal Tendenciesa. Naš frontmen Mike Muir ima vrlo specifičan stil pisanja tekstova , glazbe i općenito strukture. I obožavam to. Vraća me nazad u vrijeme kada je sve to nastalo, što je bio taj punk stav. Vrlo sam sretan biti dio njegove organizacije. Osjećam se vrlo dobrodošlim. Osjećam se jako cijenjenim, i sveprisutno je poštovanje među glazbenicima i prijateljstvo. Vrlo se dobro provodimo skupa. Družimo se kao bend, što je važno – ja mislim da je važno.“

U međuvremenu, u opticaj nije puštena nikakva službena izjava benda o statusu njihovog regularnog bubnjara, Erica Moorea , ali radio je na novom projektu s bivšim članom Suicidal Tendnciesa, Nicom Santorom, na novom projektu zvanom Lillake otkada je gitarist najavio svoj odlazak.
Njegova izjava može biti viđena u videu ispod teksta.