Summer Garden Festival u vrtovima Green Gold Centra dovodi atmosferu ljetnih after partija

gg0

Ljeto nam se približava a topli dane mame nas iz zatvorenih prostora i zovu na vruće ljetne partije. Ususret ljetu Green Gold Club pripremio je novi festival koji će vam dovesti atmosferu ljetnih after partija razvikanih ljetnih destinacija i to u središtu Zagreba.

gg2
Ova prava ljetna zabava naime događat će se u atriju u prekrasnim vrtovima Green Gold Centra koji će za tu prigodu biti specijalno uređeni po uzoru na mnoge ljetne party destinacije. Summer Garden festival počet će već kao pravi ljetni after 17.6.2016 u 17 h i trajati do 1 h. Cijeli ambijent bit će ukrašen cvjetnim aranžmanima, a u samoj središnjoj fontani odvijat će se pjena party. Za muzički dio biti će zaduženi razvikani zagrebački hip- hop RNB Dj-i DJ Don Tom i DJ Daisy koji će sve pristune rasplesati sa najvećim hip hop , RNB i pop hitovima.

DJ Don Tom kao dugogodišnji resident mnogih klubova razvija dinamičnu komunikaciju sa publikom igrajući se sa bogatom lepezom funk, hip hop, rock, dnb, house, disco glazbe koja je ujedno i temelj njegovog klupskog programa pod nazivom Music Quest.Nastupajući sa Bolesnom Braćom, Sheek Louchom (L.O.X.), Neredom i Stokom i Ines Gotsoul stekao je iskustvo u praćenju live nastupa. Kroz desetljeća svima nam poznatih klasika 60.-tih, 70.-tih i 80.-tih Don Tom svoj repertoar neprestano osvježuje sa naizgled nespojivim kombinacijama ‘starog’ i ‘novog pa ni ovom ljetnom điru neće faliti dobrih plesnih hitova.

DJ Daisy, zagrebačkoj publici poznat po zaraznim plesnim pop i RNB hitovima, kao stalni gost Green Gold Cluba dodatno će rasplesati posjetitelje, a plesnu atmosferu dodatno će zagrijati i First Entertainment plesačice sa Ibize koje će za ovu priliku biti ukrašene cvjetnim detaljima u Flower power looku.

Na atraktivnom Summer Garden Festu osjetite pravu atmosferu vrućih ljetnih after-partya u središtu metropole i zaplešite već pod zalaskom sunca. Ulaz je slobodan