Summer Point se odgađa do daljnjega

"Ovakve odluke nisu lake, no svjesni smo svoje odgovornosti. " - kometirali su organizatori

Zagrebački Summer Point odgođen je do daljnjega – javljaju organizatori, te prenosimo njihovu odluku i popratno službeno priopćenje prenosimo:

Nedavno smo najavili povratak velikih koncerata u Zagreb i ozbiljno smo shvatili našu ulogu u tome. S nestrpljenjem smo iščekivali početak srpnja, kada je prostor ispred Hale, točnije Hala VRT trebao postati zagrebački Summer Point, gdje smo planirali u desetak dana okupiti svakodnevno bar tisuću ljudi na druženju uz zanimljive koncerte, piće i finu hranu.

No, s obzirom na novonastalu situaciju, porast broja zaraženih i općenito, na nepredvidivost razvoja situacije – najavljeni koncerti ispred Hale na planirane datume – neće se dogoditi.

Zbog specifičnosti našeg koncepta, gdje se u desetak dana svakodnevno trebao održavati program, a u planu je bilo čak osam koncerata i veliki broj posjetitelja, u interesu zdravlja publike, izvođača te svih u organizaciji, sav program Summer Pointa odgađa se do daljnjega, uz praćenje razvoja situacije.

Cilj Summer Pointa bio je pokušati vratiti staro normalno i započeti ljeto u gradu kao što to Zagreb i publika zaslužuju. No, realno sagledavši situaciju, uz svjesnost o zahtjevnosti projekta, količini ljudi, mjerama, porastu broja zaraženih, ali i realnoj nesigurnosti koja je iznova u zraku – morali smo donijeti odgovornu odluku. Odgađamo naš plan i koncept Summer Pointa za neka sigurnija vremena, kada će se glazba uživo s velikom količinom posjetitelja moći konzumirati bez zadrške, straha i s potpunom sigurnošću – što glazbi i koncertima uživo i je cilj, a bilo kakva polovična rješenja jednostavno nisu opcija.

Ovakve odluke nisu lake, no svjesni smo svoje odgovornosti. – kometiraju organizatori te navode i uvjete za povrat novca za kupljene ulaznice:

Povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) bit će moguć od ponedjeljka 29.6., a potrebno ga je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja. Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

“Pratimo se, i ostanimo odgovorni i dalje – vaša Hala Zagreba” – odgovorno zaključuju.