Sunnysiders predgrupa na koncertu ANE POPOVIĆ u Vintageu

PLAKAT-ANA-POPOVIC-FINALAna Popović dolazi u Hrvatsku i njen ekskluzivni koncert u sklopu „Can You Stand The Heat“ turneje održat će se u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u četvrtak 04.06.2015.

Na ekskluzivnom koncertu Ane Popović kao predgrupa nastupit će band Sunnysiders. Oni su pobjednici 2nd Croatian Blues Challengea i prvi hrvatski solo/duo izvođač koji je u Memphisu ušao u polufinale. Upravo su održali promociju prave čokoladne ploče koja svira – CHOCOLATE FLAVORED SONG koju izvode SUNNYSIDERS Feat. FON BISKICH, pa će nastup ispred Ane Popović biti prilika da promoviraju svoj novi single širokom auditoriju.

Ona je osvojila mnoge nagrade, odsvirala bezbroj turneja i zadivila mnoge svojim umijećem sviranja gitare kroz svoj mix bluesa, electric funka i jazza začinjen njenim prekrasnim glasom. Ona je Ana Popovic i ako ju ikada vidite i čujete kako svira sigurno ju nećete zaboraviti! Zbog svega toga ona je danas jedna od najpoznatijih svjetskih blues izvođačica.

Ulaznice za ovaj BEST FEMALE BLUES SHOW su u prodaji po cijeni od 100 kuna, cijena na ulazu u klub iznosit će 120 kuna. Pretprodajna mjesta – Hard Place, Rockmark, Dirty Old Shop i na svim prodajnim mjestima eventima – online na Eventim.hr

Njeno lice krasilo je naslovnice prestižnih svjetskih glazbenih magazina poput „Vintage Guitar“, „Guitar Player’s Gear Guide“ ili „American Blues Scene“, a njen novi album „Can You Stand The Heat“ bio je „Pick Of The Week” na USA Today i NPR Music. Gotovo svi njeni albumi stigli su na Top 5 Billboard Blues Charts, a uskoro ćemo uživo moći provjeriti zašto je to tako.

Ana Popovic je svirala na svim prestižnim festivalima, surađivala sa mnogim poznatim licima blues scene, tako je prošle godine nastupala na „Experience Hendrix tour“ i svirala Jimijeve pjesme u društvu legendi poput Buddy Guya, Bootsy Collinsa, Brad Whitforda (Aerosmith), Jonny Langa, Kenny Wayne Shepherda, Zakk Wyldea i mnogih drugih. Iste godine bila je nominirana za „Contemporary Blues Female Artist“ na Blues Music Awards, a to joj je već peta nominacija do sada. Ipak najimpresivnije je što Ana svira preko 120 koncerata godišnje, a to je brojka sa kojom se rijetko koji izvođač može pohvaliti! Njenu kvalitetu su prepoznali i mnogi važni proizvođači instrumenata pa tako Ana svira Fender, Mesa Boogie i Ovation.

U Zagreb stiže sa svojim fenomenalnim četveročlanim bandom koji ju prate na svim turnejama i festivalima gdje je svirala sa svim blues velikanima, između ostalih sa B.B. Kingom, Robert Crayom i Buddy Guyem, a kada nije na turneji Ana se smjestila u srce bluesa u Memphis, Tennessee, iako je dugo živjela u Nizozemskoj, a rodom je iz Beograda.