SuperOperater se danas predstavlja singlom ‘Možeš i ti vikati’

superoperater_Kojoti, Laufer, Wodoo Lizards, Majke, PipsChips & VideoClips, ElektroBuda… Iza njih je iskustvo! Alen Marin (glas), Jura Geci (gitara), Alen Tibljaš (bubnjevi) i Vanja Marin(bas) prekaljeni su rokeri u novom bendu SuperOperater koji se predstavlja singlom  ‘Možeš i ti vikati’.

Singl je producirao sve traženiji hrvatski producent Mark Mrakovčić, tekst je napisaoIgor Rajki dok se za dizajn pobrinuo dizajner Antonio Mohenski.
Singl će se premijerno zavrtjeti na Radiju 101 u ponedjeljak 4. svibnja u 09:50, a već od 10:00 će biti dostupan i za besplatni download sa stranica Radija 101.

Svoj glas za pjesmu ‘Možeš i ti vikati’ moći ćete dati u popularnoj emisiji Radija 101 ‘Cener’ već u subotu 9. svibnja. Kako ništa nisu htjeli prepustiti slučaju, četvorka iz grupe SuperOperater već je snimila i spot koji će svoju televizijsku premijeru doživjeti u emisiji Top HRna RTL televiziji u nedjelju 10. svibnja.

Ujedno je to i najava albuma grupe SuperOperater ‘Powebi me’ koji će objaviti u rujnu ove godine za kada pripremaju i koncertnu promociju albuma.