Sutra u Dubrovniku nastupa ASIAN DUB FOUNDATION

adfSutra u utorak, 28. srpnja, počinje prvi Croatia Music Adventures povodom kojega će po prvi puta u Dubrovnik doći i nastupati, britanska senzacija – Asian Dub Foundation. Planirani početak koncerta je u 22 sata, no već od 21 sat na Parku Orsula, moći ćete se zagrijati uz zarazne beatove najboljeg ženskog MC-ja u regiji – Sassje.

„Croatia Music Adventuresu, bit će hrvatska premijera u sklopu turneje na kojoj promoviramo naš novi album “More Signal More Noise”. Ne propustite ovu priliku vidjeti nas uživo i u punom sastavu u jednom od najljepših kutaka na Zemlji, “Parku Orsula” u Dubrovniku. Prije našeg koncerta nastupit će Sassja, jedna od najboljih ženskih MC-a u Hrvatskoj. To će biti bez sumnje posebna noć, magično mjesto na moru s ograničenim kapacitetom, što će koncert učiniti posebno jedinstvenim. Očekujemo vidjeti i publiku iz Velike Britanije! Vidimo se tamo!“ – poručili su članovi Asian Dub Foundationa.

Oduševljenje nastupom u Parku Orsula nije krila niti Sassja, što zbog lokacije, što zbog Asian Dub Foundationa, što zbog saznanja da veliki broj Dubrovčana jedva čeka njezin nastup u svojem gradu.

„Cijela ideja CMA projekta mi je odlična, svaka čast! Asian Dub Foundation već dugo želim slušati live i velika je čast nastupati na istoj bini kao oni, pogotovo ako se ta bina nalazi na tako nestvarnoj lokaciji kao što je Park Orsula. Dubrovnik je divan, ADF legendarni, a ja ću dobro zagrijati atmosferu za show koji slijedi poslije mene!“ – rekla je Sassja.

Po prvi puta u Parku Orsula bit će postavljena kupola, što će ujedno biti  i novost u odnosu na do sada održane koncerte na toj lokaciji.

Samo 7 dana nakon Asian Dub Foundationa, 4. kolovoza dolazi karizmatični Talijan –  Mario Biondi. Predgrupa talijanskom Barryju Whiteu kako ga mnogi nazivaju, bit će grupa koja svojim live nastupima vraća u svijet starog, dobrog soula – Soul Shadows.

Informacije o ulaznicama:

Ulaznica za Asian Dub Foundation možete kupiti online putem www.eventim.hr i www.ulaznice.hr te na svim prodajnim mjestima oba sustava. Cijena ulaznice je još danas 240 kuna, dok će sutra na dan koncerta iznositi 270 kuna.

Ulaznice za koncert Marija Biondija možete kupiti online putem www.eventim.hr i www.ulaznice.hr te na svim prodajnim mjestima oba sustava. Pretprodajna cijena iznosi 300 kn dok će na dan koncerta, ukoliko preostane ulaznica, iznositi 350,00 kn.

U slučaju vrlo nepovoljnih vremenskih uvjeta, koncerti će biti prebačeni u športsku dvoranu Gospino polje zbog zahtjevnosti produkcije. Organizator zadržava pravo izmjene lokacije i ulaznice nije moguće vratiti. Informaciju o premještanju koncerta izvršit će putem medija i putem svojih kanala informiranja ( web, facebook, mailing lista ).

Sve informacije o ulaznicama i samom projektu možete pronaći na www.croatiamusicadventures.com ili na facebook stranici Croatia Music Adventuresa.