Suvremeni švedski triler “Plima” može postati dio vaše kolekcije

Olivia Rönning mlada je studentica policijske akademije te ima izrazito žarku želju da postane detektivka poput svog oca. Imati reputaciju zbog koje će ju se tretirati s poštovanjem mami je ka tom poslu. Kako bi se iskazala dobiva jedan naizgled jednostavan zadatak: profesor sa studija joj daje naputke da odabere jedan neriješen slučaj iz prošlosti i pronađe ubojicu. Olivia ambiciozno prihvaća izazov, međutim, ni na kraj pameti joj nije koliko zlo i opasnost se kriju iza priče koju je odabrala… 

Dok je troje ljudi kopalo rupu na plaži na kojoj je plima nadolazila i spremala se poplaviti cijelu plažu, nisu slutili da ih iz mraka promatra nepoznat dječak koji uočava da je rupa namijenjena za četvrtu osobu koja prisiljeno sjedi s njima na plaži. Rupa koju kopaju predviđena je za četvrtu osobu koju zakopavaju do grla. Dok joj more prilazi sve bliže, mračnu plažu ispunjavaju njeni krici upomoć. Noć postaje tiha u trenutku kada lice žene biva preplavljeno vodom, a u njoj se zakoprca zadnji znak života, dijete u njenoj utrobi. 

Olivia ulazi u mračnu priču i zbog saznanja s kojima se suoči više nikada ne ostane ista! 

Cilla i Rolf Börjlind najpoznatiji su filmski i TV scenaristi trilera u Švedskoj. Poznati su po karizmatičnim junacima vođenim željom za postizanjem socijalne pravde i pričama koje oslikavaju Švedsku kao zemlju snažnih društvenih sukoba. Do sada su napisali scenarije za 26 filmova i nekoliko serija. Njihov prvi roman, Plima (Springfloden, 2012.), preveden je na dvadeset jezika čak i prije nego što je 2012. objavljen u Švedskoj.

Pružamo vam priliku da ovaj zanimljivi triler stigne upravo u Vaše ruke ako u komentar na našoj Facebook stranici napišete svoje ime i prezime, ili ako nam na našu e-mail adresu – nagradnjacha@mixer.hr pošaljete svoje podatke uz naznaku „POLOVICA“. 

Svi prijavljeni imaju jednake šanse u sudjelovanju u darivanju, a Random.org odlučuje o sretnom dobitniku/ici. Sretno ime objavljujemo u ponedjeljak, 30. travnja u 12 h. Pratite nas! 

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara