„Sve moje rane“ – Očaravajuća knjiga koja može biti vaša u par klikova

Charlie Davis sedamnaestogodišnja je djevojka koja je doživjela više gubitaka nego što neki ljudi prožive kroz cijeli život. I naučila je kako može zaboraviti na svoju bol.

Rane koje si sama zadaje komadićem slomljenog stakla na trenutak brišu patnju i tugu, dok ne ostane samo mir. Tada Charlie ne razmišlja o svome ocu koji je nestao u rijeci, najboljoj prijateljici koje više nema ili majci koja više ne mari za nju. Svaka nova rana ne umanjuje Charlienu bol, već je vodi putem do samog dna, no ponekad je upravo to ono što je potrebno kako bi Charlie pronašla novu nadu, svoj novi život…

Očaravajuća priča o djevojci koja nakon tragedije kreće na životno putovanje kako bi se vratila natrag na pravi put, roman je prvijenac Kathleen Glasgow (Znanje), temeljen na njezinim vlastitim iskustvima, koji će vas šokirati svojom iskrenošću i istovremeno vam slomiti srce svojom toplinom.

U komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici napišite svoje ime i prezime, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku “RANE”, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr.

Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak, 29. siječnja u 12h!

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.