Svemirko objavio debitantski album “Vanilija”

Glazbenik i producent s područja Balkana poznatiji pod pseudonimom Svemirko objavio je svoj debitantski album.

Album Vanilija“, napisan, snimljen i produciran unutar četiri zida sobe u kojoj živi posljednjih godinu dana, zbirka je izuzetnih suvremenih pop pjesama koje su rezultat inspiracije koju Svemirko pronalazi u raznoj glazbi drugih autora kao i svojem životnom iskustvu na Zemlji.

Tajanstven i kriptičan kameleon pravog imena i prezimena Marko Vuković svojom glazbom udiše život plesnom emo-macho popu, novom derivatu žanra synthpop koji je svojevremeno žario i palio među širim slušateljstvom zemalja koje nastanjuju narodi južnih Slavena.

Album je Vuković snimao, miksao i producirao sam, mastering je odradio Lionel Williams alias Vinyl Williams, a dizajn naslovnice potpisuje Jeremy Nealis.

Svemirko “Vanilija” – cover by Jeremy Nealis

Album “Vanilija” može se preuzeti sa službene Svemirkove bandcamp stranice (jasamsvemirko.bandcamp.com), a naplaćivat će se po principu “plati koliko želiš”.

Svemirko – “Vanilija” popis pjesama:

  1. Žena od vanilije
  2. Miris grada
  3. Tajne svemira
  4. Na tvom zidu
  5. Vrati mi se još jedanput
  6. Intermisija
  7. Sa svog balkona
  8. Ja znam da nešto uzimam
  9. Možda nisam dobar

Ovo izdanje neupitan je glazbeni manifest; eklektičan spoj tzv. synth i jangle pop glazbe, plesnih i zvučno-aromatičnih ritmova koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a iza svega stoji nova nezavisna glazbena etiketa više manje zauvijek specijalizirana za objavljivanje izuzetne suvremene glazbe opjevane na materinjim jezicima autora.