Svinjsko Korito – “Evo Ti Sve”

Lošinjani ni ovaj tjedan nisu podbacili. Kako su obećali u samom startu, Svinjsko Korito svaki tjedan donosi jedan od dvadeset DIY video uradaka koji prate predstavljanje njihovog novog studijskog albuma “Colpo del drago“, kojim su krenuli u svoju audiovideo ofenzivu.

Ovaj tjedan, na red je stigla numera zarazne melodije po imenu “Evo ti sve“, kojom naslućujemo opipljiviju zrelost u stvaralačkom pogonu ovog benda. Kao što su sami izjavili, revoltiranost sveukupnom atmosferom neuspjeha i licemjernosti počela se pretakati u sve pore privatnog i kreativnog, što je rezultiralo izraženijim cinizmom njihove ionako ironične lirike. No jednako tako poslužila je kao dodatni udarac koji je pogurao Svinjsko Korito da glavom kroz zid da i posljednji komadić duše za ono u što vjeruju – a to je dosljednost u stvaralačkom driveu.

Ovo je, nazovimo to tako, osvrt na situacije iz svakodnevnog života, gdje dušu prodajemo vragu radi neke vlastite koristi koja je u svojoj suštini dijametralno suprotna našim stvarnim potrebama, koje nemaju apsolutno nikakve veze sa tzv. stvarnim svijetom koji nas iz dana u dan okružuje i rastužuje.” izjavio je Debeli Šef u ime benda.