Swedish House Mafia vratila se na scenu nastupom iznenađenja na Ultra Festivalu

Jučerašnja 20. obljetnica Ultra Music Festivala u Miamiju poslužila je kao zanimljiv glazbeni moment po pitanju slavnog EDM trojca. Na festivalu na kojem su održali svoj posljednji nastup, Swedish House Mafia je potvrdila svoj povratak na scenu nastupom iznenađenja.

Promotorski tim festivala već je tjednima ranije izazivao brojne špekulacije o ovom događaju gurajući moto “expect the unexpected”, što su dodatno potpirivale iznenadne aktivnosti na mrežnim stranicama Swedish House Mafije. Nakon ugodnog iznenađenja za fanove ovog trojca, priupitani otkud poriv za zajedničkim povratkom na scenu dali su jednostavan odgovor – “Vrijeme je!”.

Na vrhuncu slave 2012. Sebastian Ingrosso, Axwell i Steve Angello odlučili su krenuti svatko svojim putem jer se nisu htjeli ponavljati i misle da su kao trojac postigli ono što su željeli i više od toga što su mogli zamisliti. U datom trenutku švedska supergrupa već je imala materijala za nove albume, ali odlučili su se okrenuti solo projektima. Nakon jučerašnjeg nastupa na kojem su se prisjetili najpoznatijih hitova karijere, Swedish House Mafia je poručila – “Ovaj put je zauvijek!”.