Tam Tam Music Festival privremeno seli u zagrebački klub KSET

Seine

Tam Tam Music Festival u svojih 6 godina održavanja postao je miljenik kako regionalnih bendova, tako i regionalne publike. Festival se održava u malom mjestu Sućuraj na otoku Hvaru te svake godine uživa velike količine sunca, dobrih ljudi i dobre atmosfere, a ove godine Tam Tam i KSET donose ljetni povjetarac u hladni Zagreb.

U petak, 8.12.2017., u KSET-u će se održati kopneno Tam Tam izdanje koje će, naravno, biti festivalskog karaktera pa će tako nastupiti 3 izvođača koji su dobro poznati publici tog sunčanog festivala.

Bendove predvode miljenici zagrebačke i festivalske publike – Seine. Psihodelični dream-punk bend Seine prošao je svoju metamorfozu od kantautorskog projekta Ivana Ščapeca,  gitarista i pjevača ovog sastava, da bi kroz eksperimentiranje noise-pop grupe Vlasta Popić evoluirao i zasjao kao jedan od zanimljivijih autorskih kolektiva na regionalnoj sceni. Nedavno su nakon brojnih koncerata u regiji promovirali album prvijenac “Sno sna” koji se može poslušati na njihovoj Bandcamp stranici, a naš posljednji intervju pročitajte na stranicama Mixera.

Dogs in Kavala, YouTube/Screenshot

Njima se pridružuju odlični beogradski Dogs in Kavala koji su ove godine prvi puta nastupili na Hvaru. Njihov eksperimentalni stil karakterizira mješavina garažnog rocka i psihodelije, a svi koji su ih uživo slušali znaju da na nastupima im ne treba ništa više od energije glazbe da prenesu svoju poruku. Osim Tam Tama nastupali su na Indirekt Showcase Festivalu, banjalučkom Demofestu te s Repetitorom, regularnim gostima u Sućuraju, a uskoro nastupaju i na ljubljanskom MENT-u. Njihovu glazbu možete poslušati na Bandcamp stranicama.

Nemeček/Facebook

Treći izvođač domaći je bend Nemeček koji nije stranac ni Tam Tamu ni KSET-u. Osnovani su 2007. godine, a sviraju rock and roll onako kako ga oni vide i misle da u 21. stoljeću treba zvučati. Kako sami kažu, utjecaja je previše da bih ih nabrojali, a dolaze iz raznih grana umjetnosti, najmanje iz današnjeg rock miljea.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kn moguće je kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu, dok će na dan koncerta koštati 40 kn.